Živjo, ime mi je Tina. Če potrebuješ pomoč me lahko pokličeš na 041 / 542 - 784, ali pa mi pošlješ mail na tina@glina.si.

 

 • Trgovina
 • Spoznaj nas
 • Recepti
 • Facebook
 • Instagram
 • 0
  Košarica
  V košarici ni izdelkov.
 • Novičke
GlinaSi prečiščena glina 600g
Šifra izdelka: PRGVN
9,60 €
8,50 €
Popust: -1,10 €
11% CENEJE
GRATIS poštnina že za vsak nakup nad 39,90 eur!

GlinaSi - slovenska glina, stara več milijonov let, posušena na soncu in ročno pripravljena je izjemno bogata z minerali in se zaradi velike vpojne moči že stoletja uporablja za čiščenje telesa.

Vsi GlinaSi glineni izdelki so izdelano ročno z veliko mero ljubezni in spoštovanja do narave. 60-letna družinska tradicija, bogate izkušnje in zaljubljenost v to naravno bogastvo pa našim glinenim izdelkom dodajo pikico na i.  Glavno surovino glino pridobivamo ročno pri nas v Komendi in po tradicionalnem postopku, ter sušimo izključno na soncu. Zakaj je GlinaSi glina drugačna? Zato ker je prav ta glina polna z minerali , popolnoma naravna, slovenska in izjemno čistilna in stara nekaj milijonov let. Naše glinene izdelke GlinaSi lahko najdemo v številnih zdraviliščih in trgovinicah z zdravo prehrano po celi Sloveniji, saj so vsi preverjeni in vrhunski, ter so na takšen ali drugačen način pomagali že mnogim uporabnikom. Glina je res čudovita in vredno jo je poskusiti. Več o glini na tukaj – KAJ JE GLINA IN ZAKAJ JO UPORABLJAMO?

VSEBUJE

 • 600 GlinaSi prečiščene gline v prahu
 • Leseno žličko za doziranje
 • DETOX koledarček z reflskenimi točkami za masiranje 

ZAKAJ GLINO PIJEMO?

 • Tradicionalno in NARAVNO čiščenje telesa;

 • Za čiščenje telesa se največkrat odločimo če so prisotne: alergije, celulit, kronične bolezni, utrujenost, pomankanje energije, slaba prebava, zabuhlost, podočnjaki, obložen jezik, zamašene pore, občutljivi zobje, depresija ,itd

PRAVILNA UPORABA

 • V steklen ali glineni kozarec stresemo 1 leseno (priloženo) žličko gline . Vse skupaj prelijemo z 2 dcl vode in premešamo. To lahko naredimo zvečer, saj mora glina stati v kozarcu z vodo kar nekaj ur.
 • Ko se je glina potopila na dno kozarca je napitek pripravljen.:)
 • Pripravo glinenega napitka s slikami - TUKAJ (Klik).

KOLIKOKRAT NAJ GLINO UPORABIMO

 • Glina se pije enkrat dnevno;
 • Najboljši čas za pitje je zjutraj na tešče med 5 in 7 uro (se v primeru zdravil ali prebavnih težav prestavimo na večerne ure)
 • Napitek se pije 21 dni, nato lahko naredimo 7 dni premora in ponovno ponovimo pitje 21 dni.

NA KAJ NAJ BOMO POZORENI

 • Pitje napitka najbolje da pričnemo z polno ali prazno luno!
 • Glina lahko najde bolezni in toksine v telesu, ki so tako skriti, da zanje niti ne vemo. Zato obstaja verjetnost, da glina opozori s kakšno nepojasnjeno reakcijo tam, kjer je ne pričakujemo. Če so reakcije prehude, z glino prenehamo.
 • Gline ne pijemo kadar uživamo antibiotike, med nosečnostjo ter dojenjem in otroci do 6.leta .
 • Pitje gline lahko ojača ali oslabi delovanje zdravil, ki jih imamo. Večjo pozornost posveti v primeru predpisanih zdravil (visok krvni pritisk, ščitnica, bolezni srca, itd), saj obstaja verjetnost da se glina ne bo skladala z vsemi farmacevtskimi zdravili ( zdravilo lahko sčisti iz telesa). Zato pred vsako uporabo gline svetujemo preventivni pogovor z zdravnikom ali farmacevtom.

OSTALI RECEPTI:

SESTAVA GLINE

100% slovenska-na soncu sušena glina v prahu
 • SILICIJ 64,40 %
 • ŽELEZO 2,20 %
 • MAGNEZIJ 1,10 %
 • KALCIJ 0,22 %
 • KALIJ 2,86 %
 • NATRIJ 0,73 %

MNENJE

8.12.2017.: . " Pitje gline je zakon." Urška
 
"Že nekaj časa sledim na socialnih omrežjih Tini, ki se ukvarja s proizvodnjo Slovenske gline. Za nakup le te sem se odličila predvsem zaradi tega ker v objavah opazim Tinino pozitivno energijo in veselje do dela. Namreč če je izdelek narejen z veliko mero pozitivne energije ima tudi boljšo učinkovitost. Glina je Slovenska in ker ne prepotuje pol sveta obdrži več pozitivnih lastnosti. Sem opazila kakšne pozitivne učinke? Sem. Prebava je postala bolj redna, koža se mi je učistila in tudi opazila sem več energije, ki mi jo drugače kronično primakuje." (Ana)

"Očiščevalne kure sem se lotila, ko sem prejela na test tale sivi prah, podoben mivki. Glinen napitek je postal moj jutranji ritual. Nikoli si nisem mislila, da ima lahko glina toliko pozitivnih učinkov na telo in počutje samega človeka. Opazno sem dosti bolj aktivna čez dan, pri športu mi ne zmanjkuje energije. Super!! Zato jo zelooo priporočam, kajti v našem telesu lahko žlička gline v koloidni obliki učinkuje s tako ogromno aktivno površino. V tem je edinstvena." (Pinky )

"Povsem neverjetno se zdi, da ima glina tako pozitivne učinke na zdravje in telo. Ideja o užitni glini za zdravje in učinkih po tem so se mi sprva zdeli povsem neverjetni. Rezultati se mi kažejo pri boljši prebavi in počutju!" (Katja)

"Glina je vsestransko uporabna zadevica. Sem redna uporabnica gline in sem z njo zelo zadovoljna. Enkrat na leto se odločim začiščenje organizma s pitjem gline in po tej kuri imam občutek da sem telo prečistila!" (Romana)

»No in tako sem se tudi sama odločila, da preizkusim glino. Prvič sem s pitjem prečiščene gline začela spomladi 2013. Prva stvar, ki sem jo opazila je bila sprememba prebave. Vedno sem imela težave z zaprtostjo, ki pa je izzvenela. Tudi na koži so se opazile vidne spremembe. Na obrazu sem imela precej razpokanih kapilar, ki so povzročale neljubo rdečico. Ta je sedaj skoraj neopazna.  Glina, hvala ker si! Priporočam jo vsakemu, ki ima kakršnekoli težave ali pa za preventivo. Naj jo preizkusi. Je "zdravilo", ki nam ga daje narava in ni nekaj industrijsko pripravljnega in obdelanega. Nazaj k naravi!« Urška, Mengeš

"Vsako leto si naredim spomladansko kuro s pitjem gline (2 x 21 dni, vmes 7 dni premora) od takrat naprej nimam več problemov z nekaj odvečnimi kilogrami." (Mateja)

"Glino sem prvič začel uporabljati, ko sem se zdravil za alergijami in kandido. Okoli 3 tedne sem jo užival v obliki napitka - s tem sem telesu pomagal izločati toksine in izboljšal zdravljenje, ki sem ga opravljal preko bioresonance. Glino bom uporabljal še naprej, saj vidim, da deluje zelo pozitivno in zdravilno, poleg tega je pa tudi naravno, kar mi veliko pomeni, saj skušam uporabljati čimveč naravnih proizvodov." (Roman)

"Kot bioresonančna terapevtka MORA, lahko zagotovim, da se zelo priporoča pitje gline tudi, ko se izvajajo bioresonančne terapije. Kajti glina nase veže strupe, ki se sprostijo med samo terapijo in pomaga telesu, da še hitreje izloči strupe iz celotnega organizma." (Darja - Diagcenter)

"Sama izdelke iz gline od Zdrave Narave uporabljam že več kot eno leto in sem nad rezultati izjemno navdušena. Že nekaj mesecev enostavno ne najdem več toliko časa kot sem ga včasih za športne aktivnosti. Poleg službe sta tu se dva študija in občasni dodatni projekti. Posledično tudi prehrana ni vedno najboljša. S pitjem gline enostavno poskrbim, da se moje telo vsake toliko prečisti." (Valentina) 

Kako sem spoznala moč naravne gline?! :-) Petek popoldne, pred nekaj leti me je prijel hud zobobol. Cel dan sem se prekladala s kavča na stol in se držala za glavo, kot da sem na smrtni postelji. Zvečer se vseeno odpravim do prijateljice v vas, na klepet in čaj, da se malo raztresem. S trpečim izrazom na obrazu klepetam, javkam in srkam čaj. Pa vpraša prijateljica kaj me boli. Povem, da zob, da je pred nami vikend in da boli ko sam vrag. Vstane in začne nekaj brkljat po predalu, ter ven privleče vrečko gline. Pa mi ukaže, naj si jo dam na boleči zob, ko me bo začelo spet kljuvat naj jo zamenjam s svežo. Jo gledam malo debelo, ampak ker je bolelo za umret, si natlačim kos gline okoli zoba, direkt brez gaze. V momentu, je prišlo olajšanje. Glina je hladila in bolečina je popuščala, občutek je pa bil, ko da mi nekaj nežno vleče ven. Tak mravljinčast občutek. Po kakih treh minutah je začelo ponovno vroče kljuvat, prijateljica me opomne, da je treba glino zamenjat s svežo. Zamenjam, zopet občutim prijetno hlajenje, ki je tokrat trajalo dalj, približno 10min. Dokler sem bila na obisku, sem ponavljala vajo trikrat. Za domov mi je dala nekaj gline, ker je bil vikend in ambulante niso obratovale. Naslednji glinen obkladek je zdržal celo noč. V celi noči, me ni niti enkrat zabolel zob in sem spala kot majhen otrok. V soboto sem si dala glino še dvakrat, potem je bil pa zob in okolica kot nov, mi sploh ni bilo treba obiskati zobozdravnice. Prva stvar v ponedeljek je bila nabava gline, da jo imam vedno doma. V teh letih, sem še dvakrat rešila granolom z glino. Mi ni bilo treba vzet niti enega antibiotika, moja zobarica je bila presenečena :-) (Katarina)

Več o pitju gline in njenem okusu pa tukaj  >> MNENJA 

 • Poreklo: T.A. NARAVA ( Komenda, Slovenija)
 • Sestavine: 100% na soncu posušena prečiščena glina v prahu
 • Teža: 600 g  
×

Brezplačna poštnina
 
Prijavi se na e-novičke in pošljem ti kodo za GRATIS poštnino! :)