Živjo, ime mi je Tina. Če potrebuješ pomoč me lahko pokličeš na 041 / 542 - 784, ali pa mi pošlješ mail na tina@glina.si. novičke ok

 

 • Trgovina
 • Spoznaj nas
 • Recepti
 • Facebook
 • Instagram
 • 0
  Košarica
  V košarici ni izdelkov.
 • Novičke
GlinaSi prečiščena glina 600g
Šifra izdelka: PRGVN
9,60 €
BREZPLAČNA poštnina že za VSAK nakup nad 39,90 eur.

GlinaSi - slovenska glina, stara več milijonov let, posušena na soncu in ročno pripravljena je izjemno bogata z minerali in se zaradi velike vpojne moči že stoletja uporablja za pripravo napitka za čiščenje telesa.

GLINASI PREČIŠČENA GLINA V PRAHU

GlinaSi - slovenska glina, stara več milijonov let, posušena na soncu in ročno pripravljena je izjemno bogata z minerali in se zaradi velike vpojne moči že stoletja uporablja za čiščenje telesa.

TRADICIONALNI RITUAL PITJA GLINE

1 leseno (priloženo) žličko gline stresemo v 2 dcl vode, premešamo in pustimo, da se glina usede na dno kozarca. Uporabljamo samo glineno vodo, glina na dnu se zavrže. Kura traja 21 dni, po potrebi ponovimo. 

POMEMBNO

 • Izdelku je priložena tudi lesena žlička;
 • Vegansko;
 • Glina iz Komende;
 • Ročno izdelano;
 • Glina 100% sušena na soncu;
 • Narejeno v Sloveniji;
 • 100% naravno
 • Prijazno za in do živali :) 

OPOZORILA in NASVET

Pitje napitka najbolje da pričnemo z polno ali prazno luno! Shranjevanje nedosegljivo otrokom.Pred sočasnim jemanjem zdravil ali drugih vitaminsko- mineralnih izdelkov se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom; Nosečnice, doječe matere in otroci in mladostniki do 14 leta, naj jemljejo ta izdelek po navodilu zdravnika ali farmacevta.Hranite na suhem in pri temperaturi maksimalno 25 C .Pripravljeni napitek porabite maksimalno v 24 urah !   

INFORMACIJE O IZDELKU

 • SESTAVINE : 100% Grey Clay: SILICIJ 64,40 %ŽELEZO 2,20 %MAGNEZIJ 1,10 %KALCIJ 0,22 %KALIJ 2,86 %NATRIJ 0,73 %
 • Proizvaja: T.A. NARAVA Tina Avguštin s.p., Suhadole 5c, 1218 Komenda, Slovenia, EU
 • Teža: 600 g 

MNENJA UPORABNIKOV

" Pred nekaj tedni sem kupila glineno masko in glino za pitje. Z obema sem zelo zadovoljna! Podpiram 100%!" Teja
 
" Pitje gline je zakon." Urška
 
"Že nekaj časa sledim na socialnih omrežjih Tini, ki se ukvarja s proizvodnjo Slovenske gline. Za nakup le te sem se odličila predvsem zaradi tega ker v objavah opazim Tinino pozitivno energijo in veselje do dela. Namreč če je izdelek narejen z veliko mero pozitivne energije ima tudi boljšo učinkovitost. Glina je Slovenska in ker ne prepotuje pol sveta obdrži več pozitivnih lastnosti."  (Ana)

"Glinen kure sem se lotila, ko sem prejela na test tale sivi prah, podoben mivki. Glinen napitek je postal moj jutranji ritual. Nikoli si nisem mislila, da ima lahko glina toliko pozitivnih učinkov na telo in počutje samega človeka. Opazno sem dosti bolj aktivna čez dan, pri športu mi ne zmanjkuje energije. Super!! Zato jo zelooo priporočam, kajti v našem telesu lahko žlička gline v koloidni obliki učinkuje s tako ogromno aktivno površino. V tem je edinstvena." (Pinky )

"Glina je vsestransko uporabna zadevica. Sem redna uporabnica gline in sem z njo zelo zadovoljna. Enkrat na leto se odločim za kuro in po njej imam občutek da sem telo prečistila!" (Romana)

»No in tako sem se tudi sama odločila, da preizkusim glino. Prvič sem s pitjem prečiščene gline začela spomladi 2013.  Glina, hvala ker si! Priporočam jo vsakemu, ki ima kakršnekoli težave ali pa za preventivo. Naj jo preizkusi. Je "zdravilo", ki nam ga daje narava in ni nekaj industrijsko pripravljnega in obdelanega. Nazaj k naravi!« Urška, Mengeš

"Vsako leto si naredim spomladansko kuro s pitjem gline (2 x 21 dni, vmes 7 dni premora) od takrat naprej nimam več problemov z nekaj odvečnimi kilogrami." (Mateja)

"Kot bioresonančna terapevtka MORA, lahko zagotovim, da se zelo priporoča pitje gline tudi, ko se izvajajo bioresonančne terapije. Kajti glina nase veže strupe, ki se sprostijo med samo terapijo in pomaga telesu, da še hitreje izloči strupe iz celotnega organizma." (Darja - Diagcenter)

"Sama izdelke iz gline uporabljam že več kot eno leto in sem nad rezultati izjemno navdušena. Že nekaj mesecev enostavno ne najdem več toliko časa kot sem ga včasih za športne aktivnosti. Poleg službe sta tu se dva študija in občasni dodatni projekti. Posledično tudi prehrana ni vedno najboljša. S pitjem gline enostavno poskrbim, da se moje telo vsake toliko prečisti." (Valentina) 


Priporočam tudi


 

×

Brezplačna poštnina
 
Prijavi se na e-novičke in pošljem ti kodo za GRATIS poštnino! :)